ultra trail

Ultra Trail Arcs Bages

Gran dia de cursa, es va viure ahir  a l'UTAB '13.

A les 8 del matí. es donava la sortida de l'Ultra Trail Arcs Bages.128 participants afrontaven  una llarga jornada de cursa. 

Per devant, un recorregut, que passava per alguns dels punts més emblemàtics de la comarca: Castell de Castellar, Cogulló de Can Torre, Collbaix, El Garrigà, La Creu Escapçada,...  que feien un total de 76 quilòmetres. També hi havia l'opció de fer 45 i acavar a Callús. 

Després de moltes hores, molt esforç i patiment, 41 finalitzaven el circuit llarg  i 42 el curt.

Jordi Evangelio, completava els 45 km, amb un temps de 4:31:18 arribava primer a Callús i gunayava la mitja en homes. En dones la guanyadora va ser Sara Bernal amb un temps de 6:40:02

La cursa llarga va ser per  Josep Serra, que després de 9 hores i 13 minuts arrivaba a meta. Darrera seu Vicente Muñoz amb 9:21 i Guillem Puig amb 9:34 completaven el podi masculí.

En dones, el triomf va ser per Laia Díez, amb un temps de 10:02:34, seguida  de Eli Bertran amb 10:45:18 i Ester Solernou 11:43:40.

 

Per equips la victoria va ser pel More Km. Cal destacar també la participació de  l'equip Xixoxano no m'apretis, que era l'únic totalmnet femneí.

Finalment, després de moltes hores,  molt patiment imoltes emocions a 2/4 de 2 de la matinada van arrivar els tres darres corredors. Després de 17 hores i 34 minuts, es donava per tancada aquesta primera edició de l'UTAB. 

En breu tindrem les fotos i viedo al web.

CLASSIFICACIONS

FOTOS

Els participants que no van recollir l'obsequi, es poden posar en contacte amb nosaltres:anbaso@anbaso.cat, per tal de poder entregar-lo.

.