running

Cap de setmana de Bike&Run a Aguilar de Segarra

 

CIRCUIT ARCS

 

Amb la disputa de la prova d'Aguilar de Segarra s'ha posat punt final al circuit Arcs de curses de muntanya d'aquesta temporada. 

A Aguilar, la prova estava englobada també dins de l'Volkswagen-SCOTT Challenge i la victoria en categoria masculina va ser per Julen Larrosea amb un temps d'1:19:47 , seguit d'Albert Pujol i Rafa Parés. En categoria femenina la victoria va ser per a Laia Olivé amb un temps d'1:36:48. La van acompanyar al podi Marta Comas i Mercè Font.

En el global del circuit els guanyadors absoluts han estat  Xevi Vidal (UE VIC / CA VIC) i a Marta Comas (Farmàcia Riu Manresa). Per equips, la victòria final ha estat per a Guilles.cat, seguits de UE Anoia i CE Callús.

Podeu consultar les classificacions finals aquí.

Més fotografies al següent link: http://www.bicicat.com/fotografia/arxiu/vwscottrun2015.html

El circuit ARCS va començar a Callús el passat 6 de desembre amb la disputa d'una prova nocturna, novetat en aquesta edició del circuit i que va deixar molt bones sensacions entre els corredors. Després van venir les proves de Callús, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Súria i finalment Aguilar de Segarra. La participació mitjana ha estat de 200 corredors per cursa deixant molt bones sensacions tant a corredors com a organitzadors, fet que ens anima a seguir treballant per a fer del circuit Arcs una referència dins del món de les curses de muntanya al nostre país.

Finalment donar també un agraïment especial als nostres col·laboradors Eassun, Four Factors i Mònica Blasi pel seu suport i col·laboració al llarg de tot el circuit.

Moltes gràcies a tothom i us esperem a la propera edició de l'ARCS! #letsrun

 

MARATÓ ANBASO BTT // VW-SCOTT CHALLENGE

 

Dins de la Volkswagen-SCOTT Challenge, també és va disputar la Marató de l'Anbaso de BTT. 

Amb la participació de més de 350 corredors, la victòria final en categoria masculina va ser per a Francesc Guerra (Scott Team) que va imposar sobre la mateixa línia de meta a David Valero (Olympia Factory Cycling). Guerra va recorrer els 55KM de la cursa en un temps de 2:03:23.  La tercera posició va ser per Alejandro Gómez (Tomàs Bellès). En categoria femenina la guanyadora va ser Anna Villar (Tomàs Bellès) amb un temps final de 2:34:00, seguida de Sonya Kallyo i María Mayalen Noriega.

Podeu consultar la classificació final completa aquí.

Fotografia: Àlex Borràs (www.bicicat.com)

Podeu veure la resta de fotogarfies i vídeos a http://www.outdoortime.tv

 

 

Pàgines