Èxit de participació a Sant Vicenç de Castellet amb victòria de Josep Barrufet

 

Aquest diumenge 11 de gener ha tingut lloc la tercera prova del circuit ARCS a Sant Vicenç de Castellet, que ha acollit a més de 250 participants.
 
Els corredors han pogut gaudir de 15 quilòmetres de corriols i camins, passant per llocs emblemàtics de la zona, com ara Vallhonesta, Puigsoler o La Serra, acompanyats de Montserrat, la muntanya màgica, que avui s'ha aixecat tímida i freda.
 
Els primers en passar per la meta volant, la Carme Tort Creus i el Jordi Sánchez Padilla, s'han emportat una Mola de Sant Vicenç, postre típic que només es serveix a les pastisseries per la festa major que comença d'aquí a 11 dies.
 
El guanyador de la cursa ha estat en Josep Barrufet (C.E. Callús) que, amb un temps 1:12:03 ha completat el circuit que tenia gairebé 900 metres de desnivell. En Xavi Prims (GUILLES.CAT) ha arribat a 33 segons del primer i el Xevi Vidal (U.E. Vic) ha quedat tercer, amb 1:13:24.
 
En fèmines, la victòria se l'ha emportat la Marta Comas (Farmàcia Riu), amb un temps de 1:30:08. En segon lloc ha estat per la Carme Tort i el tercer per la Mireia Vilafranca.
 
La propera prova del circuit tindrà lloc a Súria d'aquí a dues setmanes, el diumenge 25 de gener. Us hi esperem!